Home > Uncategorized > EXPOSITIE TUINZAAL KEIZERSGRACHTKERK AMSTERDAM

EXPOSITIE TUINZAAL KEIZERSGRACHTKERK AMSTERDAM

28 januari 2018

5 Februari 2018

De tentoonstelling is ingericht in de Tuinzaal en de directe omgeving (gang, hal). 25 werken geven een indruk van mijn werk van de laatste 15 jaar: enkele ‘miniaturen’, een paar middelgrote formaten en gelukkig een tiental van 1 x 1 m, waaronder het recente werk. Verbindend  thema: ‘Onderweg’.

Het werk hangt er van af nu tot en met de maand april. De zaal is in elk geval op zondag open, na de kerkdienst (10.30 – 11.30) als gemeenteleden en andere belangstellenden er koffie drinken en bijpraten.  De toegang naar  de zaal is via de deur rechts van de hoofdingang van de kerk. Doordeweeks is die deur niet altijd open, maar als je aanbelt is de kans groot dat de koster of een andere medewerker je binnenlaat.  Als je zekerheid wilt over een bezoekmoment is het verstandig mij even te bellen (06 13694950). Er komt later in de maand een middag waarop ik je graag persoonlijk ontvang. De datum publiceer ik binnenkort in deze Berichtenrubriek.

 

 

Categorieën:Uncategorized
%d bloggers liken dit: