Home > Uncategorized > EXPOSITIE KEIZERSGRACHTKERK

EXPOSITIE KEIZERSGRACHTKERK

13 april 2018

17 Maart

Inmiddels is de eerste bezoekmiddag achter de rug. Een opgewekt gezelschap van vrienden, bekenden en familieleden nam ruim de tijd om rond te kijken en in gesprek te gaan. Dat laatste ervaar ik als uitermate stimulerend; ervaren of ik er in geslaagd ben mijn doel te bereiken: het maken van evocatief werk, dat verleidt tot wat langer kijken en de verbeelding activeren. En daarover dan in gesprek.

In twee teksten bood ik bezoekers een nadere inkijk in mijn werkwijze, de keuzes die ik maak, dingen die ik al werkend/onderzoekend ontdek. En een korte kennismaking met mijn levensvisie. In een kerkelijke omgeving geen onbekend fenomeen. Beetje nostalgie met good old Abraham Kuyper als schutspatroon.

3 Mei

Een tweede, kleinere, groep komt 3 mei, vier dagen voordat er op 7 mei een einde komt aan de expositie. Intussen heb ik één verkocht werk vervangen door een ander.

Categorieën:Uncategorized
%d bloggers liken dit: